G-QMH0Q6JMPP
top of page

Kiállítás egy franciaországi kastélyban – Ünnepi jubileum a Godot Art Expo-n

Hors du temps à Val d'Aigoual

A Godot Kortárs Művészeti Intézet idén különleges mérföldkőhöz érkezett: immár tizedik alkalommal rendezzük meg a Godot Art Expo-t, amely 2015 óta évről évre bemutatja a hazai kortárs művészet legjavát. Az idei jubileumi esemény alkalmából franciaországi különdíjat is alapítottunk, amely a legkiemelkedőbb művész számára biztosít lehetőséget, hogy munkáit egy nem mindennapi helyszínen, a dél-franciaországi Val d’Aigoual kastélyban állíthassa ki.


Ez a kastély, amelyet Derdák András vezetésével és egy közösségi befektetői csoport támogatásával újítanak fel, már most is egy élénk kulturális központként működik. A történelmi épületben rendszeresen tartanak különféle művészeti programokat és kisebb rendezvényeket, és a közeljövőben színházi előadások, zenei fesztiválok, valamint további kiállítások is várhatók.


Hors du temps à Val d'Aigoual, Francia park 1700 m²-en egy kristálytiszta patak partján. A Parc National des Cévennes szívében, a 4000 lépcsőfokos ösvény kezdeténél a vidámság, a művészet, a jólét és a jókedv fogadja önöket.

A kastély egyedi atmoszférája tökéletes helyszínt biztosít a nyertes művész számára, hogy munkáit nemzetközi közönség előtt mutathassa be.


A Godot Art Expo célja az indulása óta változatlan: teret biztosítunk a kortárs művészet tehetségeinek, hogy alkotásaik széles közönséghez juthassanak el. Az idei évben különösen nagy hangsúlyt fektetünk a művészi sokszínűségre, és arra, hogy a bemutatott művek gerilla áron elérhetők legyenek, így minden látogató magával vihet egy darabot a jövő művészetéből.






Ez a különdíj nemcsak a nyertes művész számára jelent kivételes lehetőséget, hanem egyúttal új kapukat is megnyit a magyar kortárs művészet számára a nemzetközi színtéren. Bízunk benne, hogy a Val d’Aigoual kastély és a Godot Art Expo közötti együttműködés hozzájárul a művészek és a kultúra iránt érdeklődők közötti kapcsolat erősítéséhez.



A Godot Art Expo időpontja: 2024. október 23. és november 3. között


Nyitvatartás: Minden nap 11:00–19:00 között (november 1-jén zárva)

Látogasson el hozzánk, és legyen részese a kortárs művészet ünnepének!

コメント


bottom of page